Home » Bedrukking en ontwerp textiel/werkkleding

Textiel

met of zonder bedrukking.

U kunt alles laten maken van en bedrukken op  textiel met uw eigen logo, foto, afbeeldingen en teksten.Ook kunnen wij voor u ontwerpen.

Ook volledige stoffering van uw interieur in vakantiehuisjes,chalets,sta-caravans, restaurant,hotel of winkel is mogelijk. Wilt u voor uw sportvereniging  een nieuw teneu of het oude moet worden vervangen ook dan kunt u bij ons terecht.

 

Voor vrijblijvende vragen en informatie of een vrijblijvende offerte, kunt u gebruik maken van het contact formulier onder aan deze pagina.

Heeft u interesse om bedrijfskleding te laten bedrukken? Bedrijfskleding moet goed bestand zijn tegen allerlei invloeden. Zoals vaker wassen en dus vuil- en waterafstotend zijn. Wij helpen u graag. U kunt bij ons terecht met alle gewenste bedrukking. Wij kunnen uw design waarmaken Wilt u bijvoorbeeld een logoafbeelding  naam laten bedrukken? U kunt het ontwerp naar ons sturen of door ons laten ontwerpen. Wanneer u het ontwerp naar ons stuurt, bedrukken we het precies zoals u wilt op het gewenste kledingstuk. Hierover houden we contact met u zodat de bedrukking voldoet aan al uw wensen.U hoeft alleen uit te leggen wat u voor ogen heeft en wij verwerken het.

Alles wordt door ons ontworpen, zowel patronen, snijden, drukken en confectioneren. Dus 100% Nederlandse confectie.

Onze eigen collectie aan t-shirts en horeca kleding (overhemd) zijn beschikbaar in alle maten. Hierop wordt het design ook aangepast zodat de bedrukking voor elk soort kledingstuk toegankelijk is. De t-shirts en overhemden (horeca kleding) zijn in diverse kleuren beschikbaar.

Water afstotend!!!

Met foto en/naam van uw eigen huisdier 

Onze op maat gemaakte kussens met dieren, bloemen, logo en meer maakt van uw huiskamer een gezellig en warm aangeklede ruimte. Onze kussen met logo of eigen ontwerp zijn ook zeer geschikt om als relatiegeschenk te geven. De serie kussens worden in twee maten geleverd namelijk:

40 x 40 cm (klein) deze zijn 29,-

40 x 60 cm (groot) deze zijn 39,-

Poef en voetenbanken verkrijgbaar in diverse maten en stoffen/hoogte/breedte en vorm met eigen foto,logo,bedrijfsnaam of afbeelding b.v. voor in uw winkel

Zitzak in diverse kleuren en modellen met naam bedrukt of geborduurd.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen vul dan onderstaand uw gegevens in en wij nemen binnen 1 a 2 werkdagen contact met u op